Den ni ;)


Grrrrrrrr!

Detta skulle vara nått? Eller nån som säger emot mig?



Vad är det med solen och värmen. De gör så att gömda känslor kommer fram. Man blir lite knasig och alldels varm i kroppen... Man går och nynnar och drömmer för sig själv. Ja, jag älskar helt enkelt våren och dess nya underbara känslor som dyker upp!

Cellprovstagning hos Gynekologen

Det går inte att beskriva. Ni killar vet inte vad vi tjejer får gå igenom när vi är inne hos gynekologen och ska ta av oss på nederdelen och sedan gå och sätta oss och vresa i en gynekologstol. Man känner sig utlämnad. Ahhhhhhh den känslan.... Man sitter där och låter de gräva i ens underliv. Jag fick för ett par veckor sedan hem en kallese för cellprovstagning. Ja visst, det är jätte bra att kolla detta så att man vet att man inte löper risk för livmoderhalscancer. Så idag var min tid kommen. När jag väl kom in i rummet för undersökningen så började gynekologen att prata en massa kring detta och hur allt uppstår, hur en lätt cellförändring respektive, medel och stark var. Skulle hon berätta detta för att på så sätt lugna mig? Då misslyckades hon. Jag blev SKITRÄDD. Kan erkänna en till sak. Jag blir alltid svimmfärdig när jag sitter där i stolen. Det blev jag idag med...

När det började undersökningen visade hon mig en hemsk jävla grej som hon skulle stoppa upp och sedan bända upp. Så att den höll borta blygläppar med mera. Detta gör man för att så man ska kunna se ända in till livmoderhalstappen. Efter det, ska hon in och pilla med flera olika toppsar. Asså den känslan när hon är där inne på tappen, det är så obehagligt. Jag skulle vara lugn och avlsappnad.. Hur faaan då? Gick ju inte?



Jag kan säga, neeej tack. Dessvärre blir det fler besök, mot min vilja. Ne, jag säger då detta. Killar, ni ska bara veta vad vi tejer får gå igenom!!!

Attans

nej, det som inte fick eller får hända håller dock på att hända. Det måste vara något med våren! Känslorna kommer fram. Jag vill inte, men vad ska man göra när hjärtat säger en annan sak än hjärnan? varför kan dem två inte samarbeta liksom?
Hans sms är så fina, sexiga, heta ja, det är en blandning.
Vissa han skickar blir man bara glad av, andra blir man generad av, en del blir man jäkligt kåt av. Och ja, ni kan ju förstå hur man känner sig då?! Han är allt, men han är även en stor jävla skitstövel rent ut sagt.
Som ni kanske märker så är jag helt kluven i vad jag ska tycka och tänka om denna personen. jag vet vad mina vänner tycker, och så borde jag med tycka, men en KK till är väl aldrig fel? Eller en ny KK kanske man ska säga, D och jag har inte träffats på två månader tror ja, och jag har ingen lust till det heller. så bra var han inte, och som A har nämnt i tidigare inlägg här så finns det ju alltid en eller två av dem man haft sex med som verkligen kunde få en att få en så underbar orgasm (kanske två). Och ja, han jag snackar om i början är en av dem, så kan man verkligen neka en så bra kille? det är frågan det? Och jag behöver svar på det! Eller gör jag det! 

Tur är att jag har min casanova och hans upphetsande sms i alla fall. Och tele sex är ju inte fel det heller, tur att det existerar i min vardag med....

Kul!

Kul med lite kommentarer, har vart lite snålt med det ett tag nu? Kanske folk inte tycker att vår blogg är lika rolig längre? Ge oss förslag på vad ni vill läsa om? Hur som helst. Fick en fråga från H som ville veta vem det var vi/jag skrev om. Visst, detta är en anonym blogg, då vill jag helst inte ge ut för mycket info. Nån kanske får för sig att ta reda på våra identiteter....

Ne ni får helt enkelt stå ut med detta. Och kanske ha er lite små aningar :) Läs och njut!
Förövrigt... denna bilden skrämmer mig!


Tankar i mörkrets tystnad

En god vän till mig fick igår reda på en sak som jag hållt inom mig ett tag. Det bästa av allt var att han tog det positivt och blev alldeles varm i kroppen. Men jag? Först kände jag att oj, kanske inte skulle sagt detta i alla fall? Jag visste ju inte hur han skulle komma att reagera. Det var en vild chansning jag tog. Vi pratade ett tag och det kändes bra och rätt att han skulle få veta detta ändå. Jag menar, hur ska han annars få reda på det och veta hur jag tyckte och tänkte? Nu är det gjort. Han vet det jag ville att han skulle få veta och det känns skönt.

Sen kanske inte alla tänker och handlar precis så som jag gör. Jag menar, det var ju ett tag sen sist vi sågs och alla kan inte hålla kontakten. Alla kan inte med att låta någonting som kittlar i magen gå över till att bli nått annat, mer vänskapligt och fint. Jag lyckades i alla fall och jag är stolt. Vill inte tappa denna personen. Han är förstående och en riktigt godisbit.

Kan ju alltid hoppas att personen som jag skriver om, kanske läser detta inlägget och förstår att det är just dig som jag skriver till och om ♥

Recension och tankar...

Ja, jag vet. Inte skrivit på ett tag och ändå så har jag lovat att uppdatera om min Delicius. Men nu kommer det efterlängtade raderna kring min nya vän.

Visst, jag vågade inte att testa han med en gång. Jag väntade lite istället. Precis som man när man var mindre skulle vänta på det rätta tillfället och den rätta personen. Man vill ju inte ha en slusk eller bara gå rätt på när man ska bli av med oskulden? Nej, usch nej. Min delicius fick däremot sig ett litet provsmak och jag också såklart... det smakprovet gjorde mig totalkåt och supernöjd. Han var bättre än vad jag väntat mig! Dagen efter tog jag fram honom och gjorde det lite mysigt för mig... Grrrrrrrrrrr!

Nu till nått helt annat. Jag låg och funderade kring olika saker häromkvällen, och givetvis relaterade det till ämnet sex. Det slog mig att inte många av de jag har vart med som har fått mig att komma under akten. Jag vet en person och han visste verkligen hur man skulle göra så att jag skulle sväva på moln. Dessvärre kan jag ju inte nämna namnen här, men aah låt oss kalla honom för O. han ligger på samma plats som min nya vän. Nämligen 1:a platsen. Tänk er tjejer, han finns där ute. Han kan sin sak! Det känns illa att jag inte kan ranka min egen sambo så högt upp... men så är livet. Jag tog honom helt enkelt inte bara för sexet. Det känns ju bra... eller? Det är så mycket annat hos min pojk som gör honom speciell också förstår ni.

Konstigt?!

Jag som alltid varit så kåt och glad har nu det senaste inte varit sugen åå sex överhuvudtaget. Jag tänkte att jag skulle lekt med min Casanova idag, tog med den in i badrummet, tappade upp vatten i badkaret och kände att detta skulle bli mys. Men myste jag något? Ne, jag kände inte för det sen ändå? Jag känner mig som en invalido som inte vill ha sex alls. Jag vill vara kåt och go igen, men vad är det som krävs för att få mig kåt då? Jag vill bli KÅT! Gör mig KÅT! Är det den där jävla spiralen som gör något med mina hormoner? Vad faaan! Det kan ju inte vara så att jag är nöjd i alla fall, det är ju för faen en vecka sedan jag fick något nu. Jag har fått sex två lördagar i rad nu, men det kan ju inte räcka för mig? Jag menar det är ju K vi snackar om? gaaah jag blir galen. Inte ens min Casanova kan få mig sugen.. då är det illa =(

RSS 2.0