Mor och dotter snackar sex

Ja, jag och min mamma har börjat att snacka om sex nu.. Aldrig tidigare har jag egentligen vågat snacka om det med henne, men nu, nu är hon så nyfiken så det är ju bara att berätta vad man håller på med.. Ja inte allt då, men en del..
När vi åkte till ullared här om dagen kom vi osökt in på Mr G och jag berättade att han var här i helgen och att jag då inte fick sova överdrivet mycket. Då började hon med sina frågor:
Mor: Vad gjorde ni då?
- vi hade sex såklart!
M: Är han välhängd?
- om han är, här kände jag att detta kan ju nästan bli lite pinsamt. Ska hon verkligen fortsätta?
 M: Hur länge höll ni på då?
- jadu, länge. Man ska ju hinna med mycket..
sen råkade jag säga att jag hade lite blåmärkern å sugmärke lite här och där.. då började hon igen
M: Biter han dig?
- nja, mer nafsar liksom, men sen får ja ju blåmärken för typ inget nu med.
M: Men så ni träffas bara för att ha sex då alltså?
- ja, just nu gör vi det ja, men det är väl bra att ja bara har sex med en person eller?
M: jajamen.. Duktig flicka.

och ungefär så här höll samtalet på, sedan kom vi in på lite andra saker så som att hon ville ha lite tips. då sa jag, nej mamma di och pappa vill jag inte höra om vad ni gör har gjort. Haha hon var så nyfiken.
Och det kändes så jävla bra och kul att vi kommit till det stadiet då vi kan snacka om sex. Mamma har ju ändå varit med om en del hon med, dock inte så mycket som jag, tror jag inte!
 Vi pratade även om avsugningar, hon sa att det var det äckligaste hon kunde tänka sig att göra, och då sa jag VA?
Jag älskar ju det, men ja, vissa säger ju att jag är konstig och undrar hur man kan tycka om att suga av en kille, men vadå, det är ju assexigt när man kan titta upp lite sådär flörtigt på killen som man suger av och se hur han njuter, riktigt höra hur bra man är på det. Men ja, mamma sa never ever.

Det som ändå var roligast på hela denna resan var att i Ullared har det nu öppnat en erotikoutlet, och ja sa att dit vill jag gå, då tänkte jag att mamma kanske skulle stanna kvar i bilen men icke, hon var lika nyfiken som jag. Och väl där inne tittade hon runt och frågade vad är det, vad gör man med det osv.. Skit kul att mamma och jag kan snacka om det.. :D
 
Så flickor och pojkar, snacka om ert sexliv med mamma, de tycker det är kul, eller ah min iaf.. Tror allt att hon var en liten sexgalning när hon var yngre, jag menar jag måste ju ha ärvt det av någon ;) haha

Falskt alarm!

Jag fick min mens idag! *puuuuuh*

Tok hemligt!

Har väl igentligen massa saker att berätta för er. Hänt en hel del kan man säga. Och som K sa innan, vi har haft på tok för mycket sex, det är det som gör oss så upptagna att vi inte kan skriva och berätta om allt för er. Men nu kommer det banne mig ett inlägg från mig igen! Glada nu?

Vart ska jag börja? Sist jag skrev här så vart jag lite kluven. Jag hamnade i ett stadie då det inte alls var bra i mitt och min mans förhållande. Detta hände mitt i våren då alla dessa, ursäkta uttrycket, jävla vårkänslor styrde omkring i luften. Jag säger inte att det är hemsk med dessa känslorna. Men när man har sambo och pojkvän så är det det värsta som kan hända. En kille började att skriva till mig och fresta mig. Tack och lov så hände inget. Men tänk om? Strax efter att denna killen gett upp och börjat tracka en annan stackars tjej så förändrades min man totalt. Han blev, oh my, så kärleksfull och sexet, mmm helt underbart! Jag är förälskad på nytt kan man säga.

En annan sak då... jag har inte fått min mens. Hjälp, jag blir nervös! Ska jag bli mamma?

Är jag gravid?

Jag kan lika gärna vara skengravid, som en gång innan. Sist under min skengravida tid så hade jag inte dessa liknande symptomen som jag har i dag. Jag har svullen mage, gaser i magen, järnsmak i munnen, ont i huvudet till och från. Mår illa, mornar och kvällar, kissar jätte ofta, har fått lite större och brunare nyans på bröstvårtorna, ömma bröst... äter mer än vanligt (oftare) suget efter något gott att äta mm...

Gjorde ett test och kollade hur det såg ut i så fall... fick en tabell:
Du är gravid i vecka: 3+4
Du har klarat av 9% av graviditeten
Du har 254 dagar kvar till förlossningen

Jag blir både glad och rädd. Jag vill ha en liten krabat, det vet till och med K om. Har vart så nervös, inte ens vågat prata med dig K. Om det är så, vill jag nog behålla det. Jag känner mig redo... tro det eller ej. Men du måste hjälpa mig K. Du är den som betyder mest. Ditt stöd klarar jag mig aldrig utan! Men vi får vänta och se om mensen kommer denna veckan eller inte. Låter det vara fram till lördag. Har den inte kommit då, gör jag ett test...

Nu rörde jag allt om bra i grytan va?...

oops we did it again x2

ja gott folk jag och G har gjort det igen, två gånger om till och med. Ja och då menar jag inte att vi har haft sex två gånger, utan att vi har träffats två gånger på exakt två veckor. Det är fan inte illa pinkat för att vara någon av oss. Men jag har kommit fram till att jag kan planera in en dag då jag kan, och så ringer jag bara honom runt tolv halv ett på natten sen, å säger att han ska komma hit. Och då är han inte svår, är det så att jag har honom liite lindat runt mitt finger tro? Fan vad najs i så fall, det var ju nästan så att det var tvärtom med det innan, men nu du, nu har jag honom! 


2 Maj...
så åkte jag till honom, klockan var ju runt tre då han ringde (natt) men jag kunde inte sova för så jag tänkte what the heck liksom.. Varför inte. Så jag åkte dit och så åkte vi till hans mormors sommarstuga ute vid en jättefin sjö och där sov vi i deras gäststuga! Sov är väl kanske att överdriva lite men, ja, vi kanske sov i två timmar iaf, av sex?! Bra va?  I alla fall så förstår jag mig inte på G alltså, jag menar hur kan man vara hård av att inte ens har rört mig? Men skitsamma vi körde på som vi alltid gör och skönt var det som det alltid är. Vi provade oss också till en ställning som gjorde mig helt galen, fy fasen vad skönt det var. Jag lovar att båda älskade det. Om jag känner för det så kan jag kanske tilldela er av hur man gör, men just nu känner jag inte för det!  Det kanske inte funkar för andra som det funkar för mig och G.
När vi båda börjar känna oss lite utmattade så säger jag " hoppsan och pussar honom på munnen" då säger den lilla gullegrisen. Hur fan kan du säga hoppsan efter att du fått mig att komma å komma så många gånger? Du är så jävla sexig.
När man hörde det, då kände man att den här killen tycker verkligen om att ha sex med mig! Å det gör det hela ännu hetare! Tycker jag i alla fall. Sedan somnade vi sött och höll om tillsammans. Vaknade dock för tidigt för det var dags att skjutsa hem G och sen själv åka hem och gå på tipspromenad med familjen.....


15-16 Maj
Får jag ett sms av lilla herrn " jag har en kompis här som ställer upp med att hjälpa mig på min första trekant, intresserad?" Åh jag är ju inte dum så jag skriver tillbaka visst. jag har en kompis här med så kanske en fyrkant?
Nu tror ni säkert att vi hade fyrkant, men icke. Tyvärr var min kompis inte så kåt i den kille som G hade med sig till oss, och inte jag heller. Jag nöjer mig gott och väl med G ska jag säga er.  Men nu i efterhand, så om jag skulle vilja ha trekant med någon så skulle ju G ändå vara en av dem jag gör det med! Så nästa gång på msn då ska jag fråga hur seriös han var på de punkten! hihi..

I vilket fall så kom det två nissar hit, G och en som börjar på J. Har träffat honom förrut, och den nissen kan prata alltså, shit, hade stor lust att ta fram silvertejpen å tejpa igen munnen på honom tillslut. Men som tur var somnade han och jag och G kunde smita in i mitt sovrum. Åh gud i himmelen vad jag älskar denna kille. Ja, alltså inte älskar som i att dig  vill jag leva med resten av mitt liv, utan älskar som i att jävlar vad sexig å het å bra han är! Å lite mysig med såklart.. Denna gången så tog jag hans oskuld på en viss punkt. Han tyckte det var najs som fan, å ja, jag med, så det lär ju hända igen! Tror inte jag har varit så aktiv i ett rum på mycket länge, vi var överallt och ingenstans typ, jag tycker det var dumt att han hade med sig en kompis dock, för hade dem inte varit här så hade jag fan dragit med honom överallt och testat grejer lite varstanns! För det är så det ska vara, vi är varandras försökskaniner. Och som han så vackert skrev i ett sms om det han nu fick testa med mig så, är det något jag vill testa så vill jag göra det med dig för att du är så jävla underbar.   Min lilla casanova var också med på ett hörn en stund på natten, det ni, try it.

Och om jag inte sagt det innan så är morgonsex det bästa ever, att vakna ha sex å sen gå upp och duscha tillsammans är som pricken över i:et.  Jag hängde sedan med de små pojkarna till Jönnet å var där ett tag. När jag sedan åkte hem så viskade han i mitt öra " Det var jävligt skönt det där, och nästa gång ska det vara ännu skönare, du är grym" Kände hur jag liksom sög i mig varenda mening han sa, och analyserde det. Men det gjorde mig glad, och så kysstes vi och kramades å myste lite tills hans kompis ropade på honom. Jävla kompis! hihi.. så nu får vi väl se när det blir nästa gång vi ses.. jag längtar redan i alla fall!


illa

Eftersom det typ har varit skrivtorka här ett tag nu så tänkte jag att jag kan ju faktiskt snart ta och sätta mig ner framför datorn och skriva vad som hänt det senaste.. För egetligen har vi ju inte haft skrivtorka, vi har ju haft sex å sex å sex å sex. Eller jag i alla fall.. Nästan halvt sådär om ni förstår.. Men ja, G har varit här två gånger på två veckor, det ni, inte illa kissat.. men som sagt jag ska skriva ett inlägg snart, ett smaskigt sådant!

Puss å nyp i stjärten så länge

RSS 2.0