wonderfuuuuuuul

Jag har nu testat min casanova.. Och han gjorde mig inte besviken inte.. Jisses säger jag bara. Det var en underbar upplevelse vi hade kan jag lova. Men vi ska nog lära känna varandra lite mer snart.. Bara lekt en gång ännu.. haha

// K

Listan är lång, men ska bli längre!

Studsmatta
Tält
Sovloft (vind)
Säng
Gräsmatta
Klippa
Strand x 2 Sunny beach
Dusch
Badkar
Bil
Köksbord
Diskbänk
Stol
Soffa
Mot väggen
I medelhavet
Hotell
Friggebod
Båt
Skogen
Balkong, på 10:e våningen
Golv
Solarium

Ja, som ni märker har jag mycket att testa fortfarande ^^


Han har anlänt

I fredags kom min casanova till sin nya ägare (jag) har dock inte hunnit leka med honom ännu, men det kommer..
 
// K

Vadå K och A?

Vad står K respektive A för?

K kan stå för: Kärleksfull, Knasig, Kul
A kan stå för: Annorlunda, Aggresiv?, Avundsjuk?,

Vart ifrån fick vi iden till att kalla oss just dessa två olika bokstäver?
Vi ser oss själva i dessa A respektive K:n

Skickad

Idag fick jag en orderstatus för min kompis.. Casanovan är nu skickad och förhoppningsvis ligger han i brevlådan imorrn! Spännande.. 
Ikväll går ja på mitt tre nätters pass så lär ju inte ha tid att skriva här så mycket, och det lär ju inte hända så mycket på min "kärleks" och sex front heller för den delen så.. Ha en go helg, jag ska tillbringa den med att sova och jobba iaf..

Kramen K

En casanova till mig också?

Fan alla skaffar sådana "leksaker" till sig själva nu, jag menar. Trotts att jag har pojkvän så kan väl jag få köpa mig en såda jag med? Eller?

Har jag fel?
// A

Impulsköp

Det var så fint väder idag så jag tog mig en långpromenad. Och det var under denna promenad som jag kom att tänka på ett samtal jag och mina kompisar har haft de senaste gångerna vi vart ute å festat.
Sexleksaker.
Som jag hört från min kompis J så verkade det som om att jag var mycket intresserad av hur hennes delfin fungerade (vilket jag inte kommer ihåg) Men tydligen hade jag frågat en massa saker om den, var man köper den osv..
 Så då tänkte jag att man kanske skulle skaffa en sådan tänkte jag, man måste ju testa i alla fall, och kan ju vara mysigt att ha nu när jag snart flyttar till egen lya!
Så satte mig vid datorn när jag kom hem och beställde en, vi kan kalla den för "casanova" Ja, för der var så den hette :D..  Det var inte lätt att välja, för shit vad mycket det finns att välja på. Men jag tog då en rosa fin Casanova, läste först recensionerna om den och, ja det verkade som om att den var omtyckt! Så om några dagar kommer den i ett fint paket hem till mig. ska bli spännande....

// K

I drömmarnas värld

K den där resan som du och jag gjorde till Sunny Beach de två åren irad, de glöms aldrig bort. Inte heller Turkiet. Visst kanske man ska prova på det där med havetmys, kanske vore något för mig och min man? ^^

Måste bara nämna en sak, när jag och min arbetskollega satt och bubblade bubbelpool idag så kommer det in en spritt språngandes naken karl. han har precis kommit in en eller två meter in i rummet då han upptäcker att det sitter två unga tjejer i poolen. Han tar upp sitt flin och vänder om tillbaka in till ombytesrummet. (Jag har nog aldrig sett en sådan ihopkrupen och liten penis i hela mitt liv. (Om jag skrattade? det är bara förnamnet!)

Det där med att ta en fika med exet på fredag känns inte så lockande längre efter allt vad man fått reda på. Blir nog ett litet sketet sms där det står att jag har förhinder på fredag. Jaaaop, så får det bli??!

Take care

Är det så?!

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen,
har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig.
oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu.
oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre, och någon som är sämre än vad du är!
för han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda, för tillfället så ljuger han inte,
men för stunden vill man inte ha ett löfte...
han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant, så faller du för det oavsett.

Tiden går så snabbt

Idag är den exakt fem månader sedan jag, A, F och E åkte till Alanya för en veckas roligheter i värmen. Sitter här och tittar på alla bilder som vi tog, tror det blev över 400 bilder på 8 dagar.. Inte illa pinkat va? Jag längtar tillbaka som bara den när jag ser alla bilder, speciellt förfest bilderna som vi hade på vår lilla altan med vår bästa vän Fläktis. Och våra söta grannar som tyckte det var så roligt att se oss sitta där och bli goa och glada. Kommer ihåg en lite äldre gubbe, han var så söt, log alltid och hälsade så vänligt på oss när han gick förbi.

Kan ju inte säga att vi var nyktra alltför många timmar under resan, men vad gjorde det? Jag vet inte hur det blev för de andra men när ja dricker så blir ja ju allt lite kåtare än vanligt. Och det märkte man av ganska väl en kväll/ natt då jag gjorde det jag inte tänkte göra under resan. Ja, jag hade tänkt att vara Alanya oskuld. Men den planen gick ganska snabbt i stöpet då ja på andra kvällen hittade en urgullig reseledare på The doors (bästa utestället där). Jag och E hittade varsin karlstad nisse som vi dansade å hade roligt med. De andra två flickorna gick hem tidigare tror jag, jag och E och Karlstad nissarna gick och svalkade oss i havet en stund. Ja, jag badade ju inte bara om man säger så. Det hände ett och annat där i det ljummna vattnet. Och där i den varma natten, i det ljummna vattnet, med månens reflekterande ljus så försvann min Alanya oskuld. I vattnet, det var första gången jag hade sex i vatten med i och för sig. Men det var skönt, måste säga att det var lätt att ha sex i vatten, eftersom jag i princip flöt så var det lätt för honom att hålla i mig och göra det skönt för oss båda...
Det var spännande också eftersom det efter en stund kom ett gäng tyskar och badade en bit ifrån oss, då gällde det att vara diskret, för inte slutade vi för det inte! nehe du.. Och jag kan ju säga som så här att E hade allt ganska mysigt i vattnet en bit ifrån oss med.


Nu efteråt tänker jag på det ibland, på hur mysigt det var, på hur romantiskt det egentligen var. Tänk om man istället hade gjort det med en person som man var kär i, då hade det varit något alldeles extra det kan jag lova.. A, du och din sambo borde testa det ;) haha.. Jag får nog till och med sträcka mig så långt att säga att Alanya sexet i vattnet var mer romantiskt än Sunny beach sexet på balkongen på tionde våningen.. Det var dock mer spännande.. men det kan vi berätta om någon annan dag, en dag då jag sitter och saknar sunny beach veckan med A...

Over and out , K

!

Don't give up on love, because there is always someone who loves you, even if it's not the person you were hoping for.

Det blir bara bättre och bättre....?

Ja berättade ju innan att jag skulle fika med exet? Det kändes inte så bra efter att jag tackat ja till det erbjudandet innan, men jag kan ju säga er att nu känns det ännu värre! Pratade med han på msn nu innan ikväll och fick reda på lite smaskig fakta. Den faktan att han inte ska bli pappa (han drev bara med mig) och att han och tjejen nu mera bara är vänner?

......
/A

Glad att jag åkte

Jag åkte tillslut till D igår och det ångrar jag inte. Det var länge sedan jag hade så mysigt och skönt som jag fick det i natt.. tror nästan att det var tre veckor sen vi sågs sist och det märktes både på han och mig. Vi gjorde allt och lite till. Egentligen tycker jag att det är bra att man har lite uppehåll med sexet ibland. För när man väl får ha det igen så uppskattar man det extra mycket och allt blir mycket bättre. Och efter sexet så somnar man ju så skönt och sova skönt var länge sen jag gjorde. Så jag fick bra sex, flera gånger om och skön sömn, inte dåligt va?

Jag har det väldigt bra egentligen, en KK är så enkelt att ha, vi vet vad som gäller och inga känslor inblandade. Visst det var det innan, men båda kom fram till att det inte skulle funka på kärleksnivån så vi blev kompisar, men vi kunde inte hålla oss ifrån varandra när vi väl träffades. Men jag klagar inte. Vi vet vad var och en gillar och vi testar nya saker för det mesta. Igår till exempel hade vi sex på diskbänken. Ja, vi hann inte längre. Men som sagt, alla ställen är väl bra ställen?
Nu får vi väl se när detta sköna sker igen, ska ju vara duktig och jobba med, men just nu känns det som om att jag kan stå mig ett tag på det som hände i natt ;)..

Sov skönt nu,
// K

Hjälp, någon?

Det är inte alltid så lätt att vara sambo. Jag menar, det finns alltid något som gör att det ska vara så krångligt. Man går och hoppas på att det ska vara så där bra som i alla kärleksfilmerna. Leva lyckliga i alla sina dagar...
Drömm sött lilla A.

Vad ska jag göra?
/A

Vad har jag gett mig in på?

Fika med mitt ex? Jag ska fika med mitt ex? Hur kunde jag ens gå med på det? *suck* jag blir så trött på mig själv... Fredag nästa vecka klockan 14.00. VARFÖR?

/A

To bad for you



Någon som känner igen sig? ^^
I do!

/A

hmm

K här, sitter i valet och kvalet i om jag ska åka till D ikväll.... Jag e riktigt sugen på det men jag är sjukt trött idag.. Det är ju en bit att åka med. Orkar jag eller inte, det är frågan?!

Vad nu?

Innan detta sambolivet jag lever nu, hade jag en pojkvän. Vi var tillsammans i 3 år och några månader... han träffade en ny, ska bli pappa snart. Jag träffade en ny och är numera sambo.

"The evil man can do".. med Iron Maiden
Han bad mig leta upp den på youtube.
Vilket jag gjorde.
Han frågade: "kommer du inte ihåg den?"

Den låten var den jag och han lyssnade på mycket. Jag sjöng jämt med till den och han kunde inte förstår hur jag kunde lära mig texten så fort. Ganska så snart fick jag ett till sms:
"Lyssnade på den låten nu och tänkte på dig konstogt nog"

HJÄLP!
/A

Hej på er söta små bloggare

Förr var det nästan syndigt att prata om det som vi tänker skriva om. Dåligt tycker jag, för jag menar finns det något som är så roligt och givande som att göra det?  Du får träning och förhoppningsvis, (i de flesta fallen) får du det skönt.  Jag tror att det är många som nu förstår vad det är jag och min baba kommer att skriva om.

Jag är K, jag är den där singeltjejen som lever det goa singellivet, med en ny kille varje helg osv. Eller inte! Jag har en KK som jag har mina roliga lekstunder med..  Heta lekstunder med kan ja lova! 

Hej alla bloggare där ute!

Det är jag som är A. Som ni ser har vi nyss startat en ny blogg där vi har valt att vara anonyma och skriva om sådant som i vår vardag anses vara lite "stoppat under kudden". Många är ju inte så öppna och vill inte låta andra ta del av deras sexliv och erfarenheter. Så därför är jag och min babe här för att avslöja både våra missöden men även underbara stunder tillsammans med respektive.

Från min sida kommer ni få läsa om mitt liv som sambo och dess härligheter som kan ske i en vardag. Ni kommer att få ta del av singellivet samt sambolivet. Hoppas att detta kommer att väcka erat intresse, låt oss underhålla och dela med oss av våra heta stunder.


RSS 2.0