Min Delicius har anlänt!

Woohoo, men dessvärre får jag inte min efterlängatde kompis försen imorn. Uppdaterar sååå snart jag och min nya vän har träffast ;)

Oväntat men välbehövt besök

Det har hänt ganska mycket sen jag skrev här sist, tror jag i alla fall.
Jag har inte träffat min KK på över en månad nu, och jag längtar inte efter att träffa honom heller, vi är på väg ifrån varandra rejält nu känns det som, och som jag känner just nu, spelar det absolut ingen roll.

Men det som min rubrik hänvisar till är det som hände i lördags morse. När jag satt där på jobbet och löste korsord fick jag ett sms från Mr G, han undrade om jag var vaken, å visst var jag det, jag skulle ju jobba till kvart i sju så..
Efter några till sms så skrev han "ring mig" så jag gick ifrån de andra och ringde till honom. Han sa att nu kommer jag till dig, när slutar du? Åh jag bara öh! Trodde ju inte på honom, har lite svårt att tro honom efter allt som hänt. Men nästa gång han ringde så hördes det att han satt i en bil så jaha, han var på väg till lilla mig.  När jag sedan slutade jobbet så åkte jag direkt in till sjukhuset (där väntade han). Och visst där stod det allt en bil, dock inte på rätt ställe men ändå. Han hade parkerat vid taxibilarnas parkering och nu stensov han i bilen. NÖT! Där fick ja sedan stå som ett fån och knacka lite lätt på rutan för att försöka få honom att vakna, men icke. Jag hann till och med åka och parkera min bil borta vid lägenheten och gå tillbaka till honom sen. Men sen så kom lampan ovanför mitt huvud fram och jag kom på att man kanske ska kolla om dörren är låst eller inte. Det var den inte. Smarta jag!

Han vaknade iaf och vi åkte sedan till min lägenhet, som jag inte ens hunnit flytta in i än, men han ville väl vara den som invigde sängen med mig! Jag och G i sängen, det är inte att leka med. Man kan ju säga som så här att jag har saknat den människan som bara den, sex med G aka Mr Big är underbart.
Så detta oväntade men mycket välbehövliga besök gillades skarpt av mig, och jag tror inte han blev besviken heller.. hihi..

Får väl se när han kommer nästa gång nu då, hoppas det blir snart, vill ju att han ska få träffa min kompis Casanova med!  Kan nog bli hetare än hetast då, eller vad tror ni?..


Tro det eller ej....

men nu har jag, märk ordet JAG också införskaffat mig en skönhet som ska hjälpa mig när jag är sugen på något gott. Min nya vän heter Delicious Dong


Alla hjärtans dag

Jag vaknade hur underbart som helst denna vackra dag. Min älskling och jag myste som aldrig förr ♥

mumsfillibabba

Jaha, då har det hänt igen. Min mr G fjäskade så för mig så jag loggade in på msn när jag kom hem från jobbet igår. Det kvittade vad jag hade för "dålig" ursäkt så gav han sig inte.. Så tillslut hämtade jag min söta dator och loggade in på msn. OCH det är något jag inte ångrar att jag gjorde. Han och jag, vi har något väldigt speciellt. Både live och genom msn. I natt hade jag den mysigaste stunden på LÄNGE med G, fy faaan säger jag bara, hans röst i telefonen, berätta upphetsande saker och så ser man honom med. grrr säger jag bara. Mer går jag inte in på sakerna ^^ haha

Ja, för er som inte förstår det så har jag och G camsex. Har haft det ända sedan vi började snacka förra året i januari någon gång. Ja, vi hade inte camsex de första gångerna vi såg varandra men man blir ju sugen. så är det bara. När han sedan kom hem från USA träffades vi några gånger och hade så skönt sex så man kan aldrig glömma det. Han kan sina saker om man säger så. Men sen hände något och vi slutade snacka och sen nu i höstas så vips så hörde han av sig igen, bara sådär. Ringde och vi snackade om det som hänt, han tjötade på om att han inte kan sluta tänka på när vi hade sex å blablabla. att jag var den bästa han haft. Åh visst, sådant värmer ju i hjärtat?!

Så sen i höstas nu då så har vi börjat smsa heta sms till varandra, han håller mig vaken när jag jobbar natt om man säger så. Och så har vi hett camsex & Telefonsex har vi lyckats ha några gånger med. Att ha sex på detta sättet får en själv att lära sig nya saker om sig själv och man får höra extakt vad den andra gillar, fast inte uppleva det på samma sätt. Men det kommer ju, snart så ska vi träffas?! (får se hur det blir med den saken)

Man måste testa det en gång i livet i alla fall, vissa kanske inte gillar det, men I sure I do, i alla fall med G. ingen annan!

// Love it, K

Lingonmannen

Söndagen är här igen och för en gångs skulle är den här med en glad känlsa, en känsla som man har längtat efter ett bra tag. Allt regn och rusk som har varit har inte direkt vart någon höjdare. Eller vad säger ni? Men idag är i alla fall solen framme och förhoppningsvis tänker den stanna nu och i någon dag till.

 

I igår knackade lingonmannen på dörren. Han sa hej, gick in och sa att han skulle stanna i en vecka. Då var det bara till att bädda fram med kuddar och täcke, vilket i själva verket är tamponger och bindor. Inget sex... faaan också!


RSS 2.0